Mat og tobakk

God mat og drikke går hånd i hånd. For mange er det viktigste å finne riktig vin til måltidet, for andre er det viktigere å avslutte måltidet med riktig tobakk. Noen velger sigar og whisky, andre foretrekker damp med ulike smaker, eller en røyk utendørs med et glass øl. Det finnes også de som velger snus. Noen foretrekker de tradisjonelle variantene av snus, mens andre går for de mer utradisjonelle snusvarianter med smakstilsetning. Uansett hvilket produkt du foretrekker skal det være enkelt å finne det du liker. Enten det er sigar, sigaretter, rulletobakk, damp eller snus med og uten smakstilsetning.

Bredt utvalg hos Epok

Man smaker forskjellig med de forskjellige plassene på tunga

Snusmerket Epok har spesialisert seg på å utvikle snus med forskjellige smaker. Her finner du de tradisjonelle smakene som mint og peppermynte, men også med utradisjonelle smaker som tropisk, sitrus og kaffe latte. Epok sikter seg inn på å være nyskapende og for alle, uansett om du liker snusen med eller uten smak. De tilbyr også det samme innholdet av nikotin som før, uten at det påvirker smaken. Snusen fra Epok har også en hvit farge, og er smalere i formen. Med de smale, hvite posene som ikke renner blir det mindre synlig at du snuser, og opplevelsen blir mer diskré.

Å velge riktig produkt

Hva som passer best etter et godt måltid avhenger av dine personlige preferanser og hvilket produkt du liker best. For noen går sigar og whisky hånd i hånd etter nyttårsmiddagen, for andre er det viktigere å kunne røyke en sigarett med et glass øl etter lunsj en sommerdag. Hvor du er vil også kunne påvirke hvilket produkt du kan benytte deg av. Røykeloven sier at man ikke kan røyke noen former for tobakk på offentlige steder. Snus derimot er det ingen restriksjoner mot. Dette kan gjøre snus til et godt alternativ for deg som trenger nikotin, med eller uten smak, etter et godt måltid.

Vanlig å nyte etter et smakfullt måltid

Legg igjen en kommentar