Hva bør du ikke gjøre når du spiser på fin restaurant?

Når vi er ute og nyter god mat så er det maten som burde stå i fokus og ikke alt annet. Nedenfor har vi laget en liste over tingene du ikke burde gjøre når du er på restaurant. Dette er bare et lite utvalg av veldig mange ting man ikke burde gjøre. Listen er laget basert på egne opplevelser som gjest.

La telefonen være igjen i lomma

Det er utrolig å se hvor mange som er mer opptatt av telefonen sin enn den fantastiske maten man får servert. Noen er ekstremt opptatt av å dokumentere maten, men ikke så opptatt av å kjenne på smakene. Andre har akkurat innløset en topp casino bonus og klarer ikke å legge den fra seg når de får servert maten sin. Uansett hvilken grunn man måtte ha for å sitte på telefonen så er det respektløst. La heller telefonen ligge i lommen og la maten få din oppmerksomhet. Man bruker alle sansene når man skal oppleve et godt måltid, hvis man bruker telefonen så får man ikke maks ut av opplevelsen.

Krangling ved bordet

Veldig mange par har noen diskusjoner, det er helt normalt men ikke ta det med når du skal spise mat. Dette ødelegger ikke bare matopplevelsen for deg og din kjære men for alle rundt. Hvis man har brukt flere tusen kroner på å oppleve en matopplevelse så ønsker man ikke at den ødelegges av et par som ikke klarer å oppføre seg. Hvis man ikke klarer å legge en diskusjon bak seg før man går ut så bør man avlyse.

Hosting og nysing

Hvis man er syk så holder man seg hjemme. Hvis man hoster og nyser så er det ikke greit å dra ut å spise. Du kanskje nyter maten men gjestene rundt deg kan bli veldig påvirket av dette. Hvis du er usikker så ring gjerne spisestedet først og spør hva de syntes. Om de syntes at du skal holde deg hjemme så kanskje man klarer å få booket om besøket til en gang du er frisk.

Små barn

Det å ha med små barn ut å spise er ikke noe problem men noen steder er ikke laget for barn. Derfor anbefaler vi at man alltid ringer på forhånd for å sjekke meny og spør om barn er velkommen. Det kan fort bli svært ubehagelig for både betjening, gjester, barn og foreldre om noen har med barn på et sted som ikke er barnevennlig.

Legg igjen en kommentar