Forbered et gourmet måltid til spillkvelden

Å arrangere spillkvelder hvor man inviterer over venner eller familie til en kveld med spill og konkurranser har blitt en populær kveldsaktivitet i mange hjem. Dette er også en fin mulighet til å samtidig ha et lite middagsselskap før man setter seg ned for å spille. Hvorfor ikke også by gjestene på et skikkelig gourmet måltid når du har sjansen og briljere både med dine spillferdigheter og matlaging på samme tid.

Luksusmåltid som ikke tar hele dagen

Det er fullt mulig å tilberede en tre-retters middag uten at det tar hele dagen, og velger man rett tilbehør og meny kan man lage et enkelt og samtidig eksklusivt måltid. Man kan for eksempel servere bruschetta med ulik topping til forrett som både tar kort tid å lage og som kan lages i mange ulike varianter. På denne måten kan man tilpasse forretten slik at alle finner noe de liker og man kan bruke eksklusive råvarer som topping for å imponere gjestene. Andre gode forslag man kan servere som forrett er asparges innrullet i spekeskinke eller stekte kamskjell med en god grønnsakspuré.

Mens gjestene venter på hovedretten kan det være en passende tid å planlegge spillkvelden nærmere. Skal man spille blackjack kan man ta et raskt besøk innom https://www.mrgreen.com/no/blackjack for å lese seg opp på reglene på forhånd.

Hovedretten

Til hovedrett er det bare fantasien som setter grenser for hva du kan servere, og det finnes et stort utvalg av retter som virkelig får frem følelsen av luksus. Ønsker du en virkelig smakfull hovedrett kan en helgrillet svinefilet eller et fint stykke indrefilet være gode valg som garantert vil imponere middagsbesøket. Velger du i tillegg en god og fyldig saus og sauterte grønnsaker som tilbehør vil retten bli utsøkt. For en lettere hovedrett kan man velge kalkun eller laksefilet innsurret i spekeskinke og servert med grillede grønnsaker og en frisk urtedressing.

Den perfekte avslutningen

For å avslutte det hele med stil bør man servere en nydelig dessert som prikken over i-en for kveldens måltid. En pannacotta med friske bær vil garantert falle i smak blant gjestene eller en ostekake toppet med frisk bringebærgele. For de som foretrekker sjokolade vil sjokoladefondant eller tiramisu være gode forslag til desserter som er svært populære og som så å si alle liker.

For at måltidet skal være en garantert suksess er det lurt å planlegge på forhånd, spesielt dersom man skal lage et måltid som krever spesielle ingredienser som kan være vanskelig å få tak i hos den lokale matbutikken. Man bør også legge litt ekstra penger på ingredienser av god kvalitet, og gjerne besøke en slakter for å få tak i de aller beste kjøttstykkene. For å komplimentere måltidet kan en god flaske vin være midt i blinken, og man kan spørre på vinmonopolet om å få anbefalt en vin som passer til akkurat det man planlegger å servere.

Når middagen er ferdig og man er god og mett vil man definitivt være klar for en morsom kveld med spill og konkurranser i godt selskap.