Du ringer, vi bringer fine dining!

Det er en stadig økt konkurranse i samfunnet, og mange mister sine trygge jobber. Enten det er effektivisering og nye maskiner som tar arbeidet fra folk, eller dårlig økonomistyring som gjør at bedrifter går over ende. Mange nyutdannede studenter må se nye muligheter, og gå andre veier enn hva man tidligere har gjort. Mange starter opp for seg selv, og skal man lykkes må man se nye muligheter, nye måter å gjøre ting på og finne uoppdagede markeder. Det å levere fine dining, kvalitetsmåltider kan være en ny nisje noen har funnet fram til. Spesielt med alle de nye formene for teknologiutvikling, med drone-leveranser, kryptovaluta-betaling og nye måter å leve på. Folk er stadig i en omstillingsfase, der noen jobber til ubekvemme tider, andre reiser bort for å jobbe i turnus-ordninger også videre.

I tillegg etterspør folk mer sunt kosthold, og mindre tid på laging av mat, for å ha tid til andre aktiviteter som fritidssysler og hobbyer.

Også Michelinrestauranter leverer på døra nå i pandemien:

Ting som kan gjøre fine dining til en suksess

Det er spennende å tenke seg til at man kan bestille varer og tjenester over internett, og få levert varene av en drone. Dette gjelder også ferskmat og ferdige måltider. Det er allerede gjort forsøk med transport av varer med droner, som kan frakte mange titalls kilo vekt. Det vil for det første redusere utslipp av drivhusgasser fra biler som kjører hit og dit. Hvor stor innvirkning det vil ha er vanskelig å si, men at det er betydelig, er det ingen tvil om.

Folk er klare for forandring og omstilling. Det er kanskje en av de viktigste faktorene for at fine dining levering på døren kan bli en suksess. Kanskje man kan legge inn en ukesbestilling eller en fast levering per uke i en måned. Her er mulighetene mange. Det er viktig at både folk har en jobb og gode fritidsaktiviteter å gå til. Både for barn og voksne. Dermed blir tiden til blant annet matlaging redusert. Samtidig vil folk bort fra masseproduserte og prosesserte matvarer man får i butikkene. Ved å ”outsource” matlaging, kan folk konsentrere seg om andre ting som de selv ønsker å bruke tiden på, selv om det bare er å ligge i sofaen å se streame tv-serier.

Kryptovalutaen er i sterk frammarsj, med Bitcoin i føringen. Virtuell valuta kan brukes til å gjøre raske overføringer av verdier, både når det gjelder mat, tjenester, varer og underholdning, slik som på nye casino i 2021. Med nettverket kan man bestille måltider med apper og forskjellige abonnement hvor man kan få medlemsrabatter, kvantumsrabatt også videre. Her er mulighetene mange for at fine dining kan bli en realitet for de fleste, enten om man kommer fra rike familier eller middelklassen.

Nye unge mennesker har stor drift og et ønske om å lykkes i en verden med stadig mindre mulighet for å lykkes i markedet. Til slutt handler alt om å jobbe litt mer enn alle andre, ha et litt bedre tilbud og jobbe enda litt mer. De unge har også nye ideer som kan komme til å revolusjonere hvordan vi ser på mat og hvordan vi spiser måltider. Storfamilien er kanskje i fare, men viktige samlingspunkt som middagen vil fortsatt bestå, enten man bare er to stykker, eller to voksne og to barn.

Med levering til hjemmet vil man ikke få den eksklusiviteten det er å være på en fantastisk restaurant, men for folk flest er det mye triveligere å være hjemme, hvor man kan få tid med sine nærmeste. Det er nok for de fleste vel så viktig som å bli servert av en velkledd kelner og sitte rundt et veldekket bord. Med fine dining hjemme beholder man det viktigste med måltidene, nemlig samholdet og kosen.