Champagne De Moncel er en prisgunstig champagne til hummer

Hummerfisket er nå i full gang, noe som leder tankene hen til champagne, som passer utmerket til retter av havets svarte gull. De Moncel Brut kommer fra et av Champagnes eldste kooperativer, og sjefsvinmaker Sébastien Walasiak har her nok en gang lykkes i å skape en fin balanse og harmoni mellom druene.

– Hummer, som også kalles havets svarte gull, er en eksklusiv råvare som bør matches med en mer eksklusiv drikk som champagne, sier Lars Sagen, Country Manager Wine hos Arvid Nordquist.

– Hummerkjøttet har en fast og smaksrik tekstur og har dessuten en lett tone av sødme, som spiller sammen med de fruktige tonene og de fine boblene i Champagne De Moncel Brut, tilføyer Lars.

De Moncel Brut kommer fra et av Champagnes eldste kooperativer, COGEVI, som ble grunnlagt i Aÿ i 1921. Sébastien Walasiak er sjefsvinmaker og mannen bak den prisgunstige champagnen. Sébastien har i sine 24 år som sjefsvinmaker utviklet en unik kunnskap og dyktighet. Lidenskapen for vingårdene bidrar til hans fingerspissfølelse når det kommer til å plukke de beste druene.

Champagne De Moncel består av 15 % av druen Chardonnay, som gir vinen eleganse og finesse, samt 30 % av druen Pinot Noir, som tilfører struktur, og 55 % av druen Pinot Meunier, som gir vinen fruktighet. Druene har vokst på de beste stedene i noen av Champagnes fineste byer.

Fargen er gyllengul og vinen har fine, små bobler. Duften er frisk med fruktige aromaer av grønne epler, sitrus og lime. Smaken byr på en konsentrert fruktighet med balansert syre, og de fine, brødaktige tonene gir lang ettersmak.

Champagne De Moncel er en prisgunstig champagne som er god å drikke nå!
Den passer utmerket til hummer og andre skalldyr, samt til sushi og som aperitiff.

Champagne De Moncel

Pris: kr 235,40
VP-nr: 10205601