Camp kulinaris 2018

Camp kulinaris – en salig røre av kjendiser, svidde kjeler og høy temperatur!

Har du sett alle parseremonier, alle tvekamper og utallige kjendiser klatre over fjelltopper? Da vil du elske Camp kulinaris! Et knippe kjentfolk skal drive en restaurant sammen i sommerlige omgivelser på Portør, og gjennom åtte uker skal de bo sammen, kokkelere sammen og kjempe mot hverandre om til slutt å bli kåret til den beste restaurantøren. Det blir en salig røre av krangel, vennskap, skilte sauser, svidde kjeler og kaos på kjøkkenet! Kokk Kjartan Skjelde er programleder og mentor. Camp kulinaris har premiere mandag 26.februar kl. 19.30 og vises mandag til torsdag på TV3 og Viafree.

Deltakerne skal, til tross for varierende grad av erfaring på kjøkkenet, lage mat og servere til blant annet bryllup og konfirmasjon. De skal også få bryne seg på fine dining og hva det vil si å drifte en fransk bistro-restaurant. Hver uke tar mentor Kjartan Skjelde med seg noen av Norges fremste kokker for en prøvesmak, på godt og vondt.

Samarbeidet settes på prøve fra start, når sterke personligheter og ulike interesser og ingredienser skal forenes på kjøkkenet. Gruppen må velge seg en restaurantsjef, og må kaste seg inn i en ukjent verden når de får vite at de skal servere en ekte konfirmasjon om bare to dager. Panikken setter inn og kjøkkenet er tidvis ute av kontroll. Svein kløner det til, mens Hans-Erik tar det hele med ro, Linni tar det hele med godt humør, Bjørnar hater sopp og Jenny er kontrollfreak. Nye, uventede vennskap oppstår og allianser dannes underveis i oppholdet.

Hver uke velges en restaurantsjef og to som må ut i kokkekamp. Den som presterer dårligst i kokkekampen, må pakke kokkejakka og reise hjem.

Deltakere er: Kim Kolstad, Brita Møystad Engseth, Svein Østvik, Linni Meister, Kristin Gjelsvik, Jenny Jensen, Hans Erik Dyvik Husby, Audun Sørseth, Mette Hanekamhaug, Alexandra Joner, Bjørnar Løberg. Ari Behn og Per Heimly kommer inn i uke fem.

Camp kulinaris har premiere mandag 26.februar kl. 19.30 og vises mandag til torsdag på TV3 og Viafree.

De fire første episodene kan du se her: https://clipsource.se/list/latest

En kommentar om “Camp kulinaris 2018”

Legg igjen en kommentar